Preloader Close

NAJAVA ODRŽAVANJA EDUKACIJSKOG PROGRAMA KOMUNIKACIJSKIH VJEŠTINA U OKVIRU PROJEKTA „EU4NEET: UZ EU PROJEKTE DO AKTIVNIJE NEET POPULACIJE“

NAJAVA ODRŽAVANJA EDUKACIJSKOG PROGRAMA KOMUNIKACIJSKIH VJEŠTINA U OKVIRU PROJEKTA „EU4NEET: UZ EU PROJEKTE DO AKTIVNIJE NEET POPULACIJE“

U okviru projekta „EU4NEET: Uz EU projekte do aktivnije NEET populacije“ financiranog iz Poziva „Pronađi me!“ – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu, UP.01.2.0.04 putem Europskog socijalnog fonda, Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte, Učilište EU PROJEKTI te HZZ Regionalni ured Zagreb, najavljujemo održavanje edukacijskog programa komunikacijskih vještina dana 3. studenoga 2022. godine, s početkom u 09:30 sati.

U projektu „EU4NEET: Uz EU projekte do aktivnije NEET populacije“ sudjeluju neaktivne NEET osobe kojima je cilj omogućiti pristup tržištu rada kroz podizanje znanja i vještina o pripremi i provedbi EU projekata te ih osnažiti aktivnostima savjetovanja, mentorstva i razvoja vještina.

Program komunikacijskih vještina osmišljen je kao edukacijski program u trajanju od 5 nastavnih sati podijeljenih na dva dijela. Nastava je podijeljena na teorijski te praktični dio, a provodi se online. U sklopu teorijskog dijela nastave polaznici će se upoznati s definicijom te tipovima mekih vještina. Na praktičnom dijelu nastave polaznici će raditi samostalno ili u grupama rješavati određene situacije te kroz njih primijeniti naučeno na teorijskom dijelu nastave.

O projektu

Opći cilj projekta je omogućiti neaktivnim NEET osobama pristup tržištu rada kroz podizanje znanja i vještina o pripremi i provedbi EU projekata. U projektu će sudjelovati 30 neaktivnih NEET osoba koje će završiti obrazovni program o pripremi i provedbi EU projekata te će biti osnaženi aktivnostima savjetovanja, mentorstva i razvoja vještina. Projekt će se provoditi u Zagrebu kroz 24 mjeseca, a ukupna vrijednost bespovratnih sredstava iznosi 1.734.147,83 kn.