Preloader Close

EU4NEET: UZ EU PROJEKTE DO AKTIVNIJE NEET POPULACIJE“

EU4NEET: UZ EU PROJEKTE DO AKTIVNIJE NEET POPULACIJE“

Uspješno su održana predviđena dva mentorstva i dva savjetovanja te dvije radionice „Učenje na daljinu“ i „Izrada životopisa i motivacijskog pisma“.

Mentorstvo je individualno i prilagođeno potrebama svakog sudionika pojedinačno, a usmjereno je na stjecanje praktičnih vještina i znanja koja će im pomoći u postizanju ciljeva na tržištu rada. Sudionice su dobile stručnu podršku u identificiranju svojih snaga i područja koja je potrebno unaprijediti, te su zajedno s mentorima razgovarali o načinu postizanje njihovih ciljeva.

Želimo svim sudionicima puno uspjeha u daljnjem procesu mentorstva i radujemo se daljnjem napretku na njihovom putu prema postizanju ciljeva na tržištu rada.

Za sve dodatne informacije, pratite naše stranice i društvene mreže.

O projektu:

Opći cilj projekta je omogućiti neaktivnim NEET osobama pristup tržištu rada kroz podizanje znanja i vještina o pripremi i provedbi EU projekata. U projektu će sudjelovati 30 neaktivnih NEET osoba koje će završiti obrazovni program o pripremi i provedbi EU projekata te će biti osnaženi aktivnostima savjetovanja, mentorstva i razvoja vještina. Projekt će se provoditi u Zagrebu kroz 24 mjeseca, a ukupna vrijednost bespovratnih sredstava iznosi 1.734.147,83 kn.

Sadržaj objavljenog materijala isključiva je odgovornost Instituta za razvoj poduzetništva i europske projekte
Ovaj projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda