Preloader Close

EU4NEET: ZAPOČELA PROVEDBA OBRAZOVNOG PROGRAMA ZA POSLOVE SURADNIKA U PRIPREMI I PROVEDBI EU PROJEKATA

EU4NEET: ZAPOČELA PROVEDBA OBRAZOVNOG PROGRAMA ZA POSLOVE SURADNIKA U PRIPREMI I PROVEDBI EU PROJEKATA

U sklopu projekta EU4NEET, koji omogućuje neaktivnim NEET osobama pristup tržištu rada kroz podizanje znanja i vještina o pripremi i provedbi EU projekata, započela je provedba obrazovnog programa.

Cilj programa je osnažiti sudionike s znanjima i vještinama o pripremi i provedbi EU projekata, te im omogućiti pristup tržištu rada. Kroz program, sudionici će naučiti kako se pripremaju i provode projekti financirani sredstvima EU fondova.

Obrazovni program je prilagođen individualnim potrebama sudionika, te će biti proveden na način koji najbolje odgovara njihovim željama i ciljevima. Uz edukaciju o pripremi i provedbi EU projekata, važan aspekt programa je podrška sudionicima u pronalasku zaposlenja.

Za sve dodatne informacije o projektu i obrazovnom programu, pratite naše stranice i društvene mreže.

O projektu:

Opći cilj projekta je omogućiti neaktivnim NEET osobama pristup tržištu rada kroz podizanje znanja i vještina o pripremi i provedbi EU projekata. U projektu će sudjelovati 30 neaktivnih NEET osoba koje će završiti obrazovni program o pripremi i provedbi EU projekata te će biti osnaženi aktivnostima savjetovanja, mentorstva i razvoja vještina. Projekt će se provoditi u Zagrebu kroz 24 mjeseca, a ukupna vrijednost bespovratnih sredstava iznosi 1.734.147,83 kn.

Sadržaj objavljenog materijala isključiva je odgovornost Instituta za razvoj poduzetništva i europske projekte
Ovaj projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda