Preloader Close

Besplatan webinar za poziv poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo

Besplatan webinar za poziv poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo

Webinar: Novi natječaj za poduzetnike za zelenu tranziciju 7.studenoga 2023. godine u 10:00 sati!

AVELANT d.o.o. za poslovno i strateško savjetovanje te Učilište EU PROJEKTI organiziraju besplatan webinar za poduzetnike o najavljenom natječaju „Potpora poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo“.

Webinar  će se održati 7. studenoga 2023. godine s početkom u 10:00 sati putem platforme Zoom. Uz vodeće stručnjake iz poduzeća Avelant d.o.o. pridružiti će nam se i Zagrebačka banka d.d. koja će predstaviti kako zatvoriti financijsku konstrukciju projekta.

Radi se o pozivu kroz koji je moguće financirati kapitalna ulaganja koja imaju za cilj promicati kružno gospodarstvo, dekarbonizaciju i smanjenje emisija primarno u energetski intenzivnim industrijama.

Na webinaru će biti predstavljeni najvažniji uvjeti za prijavu, kao što su:

  • Tko su prihvatljivi prijavitelji
  • Koja su prihvatljiva područja ulaganja
  • Koje su prihvatljive aktivnosti
  • Koju je dokumentaciju potrebno pripremiti
  • Kako zatvoriti financijsku konstrukciju projekta

U okviru webinara, predviđeno je i vrijeme za pitanja sudionika, dok će se po završetku webinara polaznicima omogućiti provjera prihvatljivosti njihovih projekata za prijavu na natječaj!

Predviđeno trajanje webinara je 90 minuta.

Pozivamo vas da nam se pridružite i saznate sve informacije o mogućnostima koje su Vam na raspolaganju. Zainteresirani se mogu prijaviti putem POVEZNICE.

PREDAVAČI/CE:

Ariana Vela, MBA
AVELANT d.o.o. / Učilište EU PROJEKTI

kao jedna od najpriznatijih stručnjakinja za fondove EU-a i javnu nabavu u Hrvatskoj i regiji s dugogodišnjim bogatim iskustvom i odličnim poznavanjem pravnog, institucionalnog i financijskog okvira u kojem nastaju projekti raspolaže korisnim informacijama i savjetima iz prve ruke. Sudjelovala je u pripremi i provedbi više od 500 projekata financiranih bespovratnim sredstvima EU te se specijalizirala za rješavanje kompleksnih problema u provedbi infrastrukturnih projekata, nepravilnosti u području javne nabave i strateškog planiranja. Trenerica je javne nabave, nositeljica IPMA A certifikata u području konzaltinga i coachinga i doktorandica u području poslovne ekonomije.


Hrvoje Karažija, dipl.iur.

AVELANT d.o.o. / Učilište EU PROJEKTI

Magistar prava s gotovo 10 godina radnog iskustva u pripremi i provedbi projekata i javnoj nabavi. Kroz karijeru je sudjelovao u pripremi i provedbi EU projekata u ukupnoj vrijednosti većoj od 50 milijuna eura. Nositelj je certifikata javne nabave izdanog od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te je od 2021. godine trener za javnu nabavu. Specijalizirao se za pripremu i provedbu postupaka javne nabave prema ZJN 2016, prema NOJN, kao i za javne nabave koje se provode u sklopu EU financiranih projekata.

 

Kristina Cappucci, MA Europskih studija
Zagrebačka banka d.d. / Vodeći specijalist za EU fondove

Stručnjakinja za poslovnu podršku i međunarodne odnose s gotovo 15 godina iskustva u savjetovanju poduzeća iz različitih sektora te razvoju visoko specijaliziranih proizvoda i usluga, sa snažnim EU predznakom. Od  2013te godine dio je dinamičnog tima stručnjaka koji pruža podršku klijentima Zagrebačke banke u realizaciji projekata sufinanciranih EU sredstvima, bilo da je riječ o bespovratnim sredstvima ili financijskim instrumentima.