Preloader Close

Webinar: Mogućnosti financiranja projekata poduzetnika u 2023. i 2024. godini iz EU fondova

Webinar: Mogućnosti financiranja projekata poduzetnika u 2023. i 2024. godini iz EU fondova

Poduzetnici, pravo je vrijeme za kvalitetnu pripremu za prijavu projekata sufinanciranih iz EU fondova! Od naših stručnjaka možete čuti najvažnije informacije o mogućnostima koje Vam stoje na raspolaganju u 2023. i 2024. godini!

Zato vas pozivamo da nam se pridružite u srijedu, 5. srpnja 2023. godine, u 10:00 sati na besplatnom Webinaru: Mogućnosti financiranja projekata poduzetnika u 2023. i 2024. godini iz EU fondova.

Na webinaru će biti predstavljeni najvažniji najavljeni Pozivi za poduzetnike iz Modernizacijskog fonda, NPOO-a, PKK-a i ITP-a i drugih izvora, a poduzetnici će saznati:

  • – Tko su prihvatljivi prijavitelji?
  • – Koja su prihvatljiva područja ulaganja?
  • – Koje su prihvatljive aktivnosti?
  • – Kako uspješno pripremiti projektnu prijavu?

 

Predviđeno trajanje webinara je 90 minuta.

 

PREDAVAČI:

Ariana Vela, MBA

kao jedna od najpriznatijih stručnjakinja za fondove EU-a i javnu nabavu u Hrvatskoj i regiji s dugogodišnjim bogatim iskustvom i odličnim poznavanjem pravnog, institucionalnog i financijskog okvira u kojem nastaju projekti raspolaže korisnim informacijama i savjetima iz prve ruke. Sudjelovala je u pripremi i provedbi više od 500 projekata financiranih bespovratnim sredstvima EU te se specijalizirala za rješavanje kompleksnih problema u provedbi infrastrukturnih projekata, nepravilnosti u području javne nabave i strateškog planiranja.

 

Hrvoje Karažija, dipl.iur.

magistar prava s gotovo 10 godina radnog iskustva u pripremi i provedbi projekata, pravu i javnoj nabavi. Kroz karijeru je sudjelovao u pripremi i provedbi EU projekata u ukupnoj vrijednosti većoj od 30 milijuna eura. Nositelj je certifikata javne nabave izdanog od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te je od 2021. godine trener za javnu nabavu. Specijalizirao se za pripremu i provedbu postupaka javne nabave prema ZJN 2016, prema NOJN, kao i za javne nabave koje se provode u sklopu EU financiranih projekata.

 

 Patricija Pepelnik, mag.oec.

magistra ekonomije s gotovo 6 godina radnog iskustva u pripremi i provedbi projekata, za dionike iz javnog i privatnog sektora. Specijalizirala se za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova te se i dalje nastavlja redovno usavršavati i educirati u području projektnog menadžmenta. Kroz karijeru je sudjelovala u pripremi i provedbi EU projekata u ukupnoj vrijednosti većoj od 25 milijuna eura.

 

Pozivamo vas da nam se pridružite i saznate sve informacije o mogućnostima koje su Vam na raspolaganju.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem POVEZNICE.