Preloader Close

EU4NEET: USPJEŠAN POČETAK PROVEDBE OBRAZOVNOG PROGRAMA ZA POSLOVE SURADNIKA U PRIPREMI I PROVEDBI EU PROJEKATA

EU4NEET: USPJEŠAN POČETAK PROVEDBE OBRAZOVNOG PROGRAMA ZA POSLOVE SURADNIKA U PRIPREMI I PROVEDBI EU PROJEKATA

EU4NEET nastavlja s uspješnom provedbom edukacije za poslove Suradnika u pripremi i provedbi EU projekata. Do sada je održano 11 termina edukacije, a sudionici su se imali priliku upoznati s ključnim konceptima i procesima pripreme i provedbe projekata financiranih sredstvima EU fondova.

Edukacija je prilagođena potrebama sudionika, te se fokusira na praktične primjere i vježbe koje imaju za cilj poboljšati razumijevanje procesa i izazova u pripremi i provedbi projekata. Sudionici su se upoznali s različitim vrstama EU projekata, financijskim planiranjem, administrativnim postupcima te izradom projektnog prijedloga.

Sudionici edukacije su pokazali veliki interes i motivaciju za učenjem, te smo uvjereni da će nova znanja i vještine biti od velike koristi u njihovom daljnjem radu. Želimo svim sudionicima puno uspjeha u daljnjem procesu edukacije i radujemo se novim terminima.

Za sve dodatne informacije o projektu i aktivnostima, pratite naše stranice i društvene mreže.

O projektu:

Opći cilj projekta je omogućiti neaktivnim NEET osobama pristup tržištu rada kroz podizanje znanja i vještina o pripremi i provedbi EU projekata. U projektu će sudjelovati 30 neaktivnih NEET osoba koje će završiti obrazovni program o pripremi i provedbi EU projekata te će biti osnaženi aktivnostima savjetovanja, mentorstva i razvoja vještina. Projekt će se provoditi u Zagrebu kroz 24 mjeseca, a ukupna vrijednost bespovratnih sredstava iznosi 1.734.147,83 kn.

Sadržaj objavljenog materijala isključiva je odgovornost Instituta za razvoj poduzetništva i europske projekte
Ovaj projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda