Preloader Close

EU4NEET: ODRŽAN JE ZAVRŠNI ISPIT

EU4NEET: ODRŽAN JE ZAVRŠNI ISPIT

Želimo vas obavijestiti da je završni ispit za poslove Suradnika u pripremi i provedbi EU projekata održan u ponedjeljak 30. siječnja te u utorak 31. siječnja 2023. godine. Svi sudionici ispita su pokazali visok nivo znanja i sposobnosti, te smo iznimno ponosni na sve koji su uspješno položili ispit.

Čestitamo svim sudionicima koji su svojim zalaganjem, znanjem i trudom uspješno završili ovu edukaciju i pokazali svoje stručne sposobnosti. Vaša posvećenost ovom području pokazuje da će vaš doprinos biti od velike važnosti za razvoj i napredak EU projekata u budućnosti.

Također, želimo najaviti da ćemo uskoro organizirati nove edukacije za poslove Suradnika u pripremi i provedbi EU projekata, te vas pozivamo da pratite naše obavijesti i prijave kako biste i vi mogli sudjelovati i unaprijediti svoje znanje i vještine.

Još jednom, čestitamo svima koji su uspješno položili ispit i želimo vam puno uspjeha u daljnjem radu!Za sve dodatne informacije, pratite naše stranice i društvene mreže.

O projektu:

Opći cilj projekta je omogućiti neaktivnim NEET osobama pristup tržištu rada kroz podizanje znanja i vještina o pripremi i provedbi EU projekata. U projektu će sudjelovati 30 neaktivnih NEET osoba koje će završiti obrazovni program o pripremi i provedbi EU projekata te će biti osnaženi aktivnostima savjetovanja, mentorstva i razvoja vještina. Projekt će se provoditi u Zagrebu kroz 24 mjeseca, a ukupna vrijednost bespovratnih sredstava iznosi 1.734.147,83 kn.

Sadržaj objavljenog materijala isključiva je odgovornost Instituta za razvoj poduzetništva i europske projekte
Ovaj projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda