Preloader Close

EU4NEET: NAJAVA NOVIH PROJEKTNIH AKTIVNOSTI

EU4NEET: NAJAVA NOVIH PROJEKTNIH AKTIVNOSTI

U sklopu projekta „EU4NEET: Uz EU projekte do aktivnije NEET populacije“ financiranog iz Poziva „Pronađi me!“ – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu, UP.01.2.0.04 putem Europskog socijalnog fonda projektni partneri Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte, Učilište EU PROJEKTI te HZZ Regionalni ured Zagreb najavljuju održavanje novih aktivnosti u sljedećem razdoblju koje se odnose na provedbu nove grupe programa osposobljavanja za poslove Suradnika u provedbu EU projekata, a za što će uskoro biti pokrenuta nova kampanja putem koje će biti predstavljeno više informacija.

Za dosadašnje sudionike projekta najavljuje se skoro održavanje programa mekih i transverzalnih vještina od kojih će prva biti radionica na temu komunikacijskih vještina.

O projektu

Opći cilj projekta je omogućiti neaktivnim NEET osobama pristup tržištu rada kroz podizanje znanja i vještina o pripremi i provedbi EU projekata. U projektu će sudjelovati 30 neaktivnih NEET osoba koje će završiti obrazovni program o pripremi i provedbi EU projekata te će biti osnaženi aktivnostima savjetovanja, mentorstva i razvoja vještina. Projekt će se provoditi u Zagrebu kroz 24 mjeseca, a ukupna vrijednost bespovratnih sredstava iznosi 1.734.147,83 kn.