#Vijesti-eu

ZET nabavio 29 autobusa iz EU fondova uz pomoć AVELANT-a

26

Studeni

Objavljeno

Tvrtka Zagrebački električni tramvaj d.o.o., uz pomoć tvrtke AVELANT d.o.o. za poslovno i strateško savjetovanje, uspješno je provela projekt „Nabava 29 autobusa za ZET d.o.o.“, koji je realiziran u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“.

U autobusnom pogonu Podsused, u utorak, 24. studenoga, održana je završna konferencija u sklopu projekta “Nabava 29 autobusa za ZET d.o.o.”, gdje je predstavljeno svih 29 novih autobusa.

Cilj ZET-a, kao suvremenog prijevoznika, uz odgovornu upravljačku politiku jest i osiguravanje održive usluge i prometne povezanosti svih gradskih predjela uz visoku razinu sigurnosti i ekološke prihvatljivosti u skladu s europskim standardima.

S ciljem pružanja čim kvalitetnije usluge korisnicima ZET-a, ponajprije obnovom i modernizacijom voznog parka, 29. siječnja 2019. godine potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Nabava 29 autobusa za ZET d.o.o.” u vrijednosti od 55.836.012,50 kuna. Ugovor je potpisan između predstavnika Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije te tvrtke Zagrebački električni tramvaj d.o.o., a za savjetodavne usluge u provedbi projekta odabrana je konzultantska tvrtka AVELANT d.o.o.

Izvor: www.24sata.hr

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice