#Vijesti-eu

ZAPOČEO PROJEKT “EDUBIZ – EDUKACIJOM DO ZAPOSLENJA”

28

Ožujak

Objavljeno

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Jutarnjeg lista, a pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskog sustava održana je 26. ožujka 2019. godine je u Hotelu Esplanade održana konferencija “Zaposli se u Hrvatskoj” na kojoj su predstavljene mogućnosti sufinanciranja zapošljavanja iz Europskog socijalnog fonda.

Konferencija je zaključena svečanim uručivanjem ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu poziva “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III” vrijednih više od 46,8 milijuna kuna. Jedan od ugovora jest i ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava Učilištu EU PROJEKTI koje će s partnerima provoditi projekt “EDUBIZ – Edukacijom do zaposlenja“.

Time je započeo projekt koji ima cilj poboljšanje pristupa tržištu rada za 42 pripadnika ranjivih skupina kroz razvoj kompetencija o provedbi EU projekata prema Strategiji razvoja ljudskih potencijala grada Zagreba te uspostavu sustava podrške putem kluba za zapošljavanje za zainteresirane predstavnike ranjivih skupina i učenike srednjih škola.

Trajanje projekta je 13 mjeseci, a ukupna vrijednost projekta jest 986.219,13 kuna. Partneri u projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Zagrebački inovacijski centar, Grad Zagreb, Zagrebački holding, Avelant d.o.o. za poslovno i strateško savjetovanje te Zagrebački električni tramvaj.

Predsjednik Upravnog vijeća Učilišta EU PROJEKTI, gospodin Vitomir Vela,
na svečanom uručivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice