#Vijesti-eu

Webinar: Projekt ESI Europe 2.0 – Poticanje ulaganja u energetsku učinkovitost kroz osiguranje ušteda energije

14

Prosinac

Objavljeno

Hrvatska gospodarska komora (HGK) u četvrtak, 16. prosinca 2021. godine, u 14 sati organizira besplatan webinar ESI model i elementi. Webinar će održati Veljko Vorkapić, stariji stručni suradnik Društva za oblikovanje održivog razvoja – DOOR, a uvodnu riječ o projektu Energy Savings Insurance Europe 2.0 (ESI Europe 2.0) će na engleskom jeziku održati Livia Miethke Morais iz Agencije za održivu energiju iz švicarskog Basela (Basel Agency for Sustainable Energy – BASE).

Na webinaru će se predstaviti projekt ESI Europe 2.0 – Poticanje ulaganja u energetsku učinkovitost kroz osiguranje ušteda energije čiji je cilj povećati ulaganja u energetsku učinkovitost (EE), olakšati financiranje odgovarajućih tehnoloških rješenja te odgovoriti na veliki neiskorišteni tržišni potencijal. ESI model usmjeren je na mala i srednja poduzeća te na stvaranje uvjeta za nadogradnju novim EE tehnologijama. U Hrvatskoj će ESI Europe 2.0 staviti naglasak na turistički, prehrambeno-prerađivački i drvno-prerađivački sektor.

Prijaviti se može najkasnije do srijede, 15. prosinca 2021. godine, do 14 sati. Za više informacija i prijavu slijedite poveznicu.

Izvor: HGK

VELANT je jedna od vodećih tvrtki za strateško planiranje i upravljanje te pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU. U AVELANTU rade vodeći stručnjaci za fondove EU, javne nabave i strateško savjetovanje klijenata. Projektni portfelj tvrtke vrijedi više od pet milijardi eura i obuhvaća preko 500 uspješno provedenih projekata i savjetovanja. Trebate li konzultantske usluge za javnu nabavu, slobodno nam se javite na info@avelant.hr ili 01/5534 878.

 

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice