#Vijesti-eu

VELIKA PROLJETNA AKCIJA UČILIŠTA EU PROJEKTI!

1

Travanj

Objavljeno

Iskoristi proljetno buđenje za profesionalni rast i razvoj – upiši obrazovni program koji će se pozitivno odraziti na tvoju budućnost i na poslovne prilike koje će ti se pružiti. Učilište EU PROJEKTI također voli proljeće i zato je odlučilo pokrenuti veliku proljetnu akciju kako bi potaknulo sve zainteresirane za sektor EU fondova na cjeloživotno obrazovanje. Učilište nudi poseban popust za upis u njihov najpopularniji program “Voditelj pripreme i provedbe EU projekata“.

Program nudi stjecanje znanja i kompetencija koje se dokazano pozitivno odražavaju na profesionalni napredak polaznika, bilo da žele pronaći posao jer su nezaposleni, promijeniti posao jer žele nešto bolje, ili napredovati na postojećem radnom mjestu. Proširite vlastiti horizont mogućnosti uz naše stručno vodstvo!

U programu vas očekuje 166 sati nastave u periodu od 4 mjeseca, izrada vlastitog projektnog prijedloga uz individualno mentorstvo i savjetovanje, rad na praktičnim primjerima i vježbama, što će vas pripremiti za praktičnu pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU u praksi.

U sklopu proljetne akcije Učilište EU PROJEKTI nudi popust na iznos školarine za grupu koja će započeti s nastavom 23. travnja 2019. godine. Puni iznos školarine od 15.500,00 kuna umanjen je za 3.000,00 kuna pa ti je na raspolaganju jedinstvena prilika za upis u program po povoljnijim uvjetima!

Detaljne informacije o obrazovnom programu i načinu upisa saznajte na ovoj poveznici. U slučaju dodatnih pitanja, Učilište EU PROJEKTI možete kontaktirati na broj telefona 01 5534 878, putem e-maila na info@uep.hr, ili putem Facebook stranice Učilište EU PROJEKTI!

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice