#Vijesti-eu

VAŽNO – IZMJENE OBJAVLJENIH NATJEČAJA KOJI ĆE SE FINANCIRATI IZ ESF-A I EFRR-A

7

Lipanj

Objavljeno

Ministarstvo kulture je u petak 07. lipnja 2019. objavilo 1. izmjenu natječajne dokumentacije vezano uz poziv “Mediji zajednice – potpora socijalnom uključivanju putem medija, faza I.” (ESF), za koju je naglašeno kako je tehničke naravi te ne iziskuje produženje roka za podnošenje projektnog prijedloga. Izmjene se odnose na Uputu za prijavitelje i Korisnički priručnik za popunjavanje prijavnog obrasca A (Prilog 3) te ih možete ih preuzeti u našoj bazi na ovoj poveznici.

Isto tako, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije je u petak 07. lipnja 2019. objavilo Izmjene u okviru Poziva “Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza“ (EFRR). Navedene izmjene odnose se na Upute za prijavitelje, među ostalim i na produljenje roka za podnošenje projektnih prijedloga te na promjenu datuma početka dostave istih. Popis promjena u okviru ovog Poziva možete preuzeti ovdje, kao i u našoj bazi na ovoj poveznici.

Izvor: Ministarstvo kulture

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice