#Vijesti-eu

VAŽNA OBAVIJEST O POZIVU „POVEĆANJE RAZVOJA NOVIH PROIZVODA I USLUGA KOJI PROIZLAZE IZ AKTIVNOSTI ISTRAŽIVANJA I RAZVOJA – FAZA II”

14

Veljača

Objavljeno

Efondovi su 13. veljače 2020. objavili važnu obavijest za sve prijavitelje na Poziv  „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja – faza II”, da je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta napravilo ispravku tehničke prirode u Prijavnom obrascu.  Prilozi i obrasci Poziva ne mijenjaju se, i važeći su Obrasci i Prilozi objavljeni s Prvom izmjenom Poziva 31.01.2020. godine.

Izmjena se odnosi na usklađivanje ograničenja troškova iz kategorije „Ostali izdaci poslovanja” unutar Prijavnog obrasca, čime je, sukladno Prvoj izmjeni natječajne dokumentacije, ograničenje iznosa troškova označenih kategorijom „Ostali izdaci poslovanja“ do maksimalnog iznosa od 2.500.000,00 HRK, izmijenjeno na način da  su troškovi kategorije „Ostali izdaci poslovanja“ usklađeni s Prvom izmjenom Poziva.

Izmjena također obuhvaća i objavu novog datuma početka zaprimanja projektnih prijedloga od 17. veljače 2020. godine u 11:00 sati. Novi datum početka zaprimanja projektnih prijedloga je izmijenjen i unutar Uputa za prijavitelje te Sažetka Poziva koji će na sebi imati oznaku 2. Izmjena Poziva.

Izvor: https://efondovi.mrrfeu.hr/

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice