#Edukacija

UHVATI JESENSKI POPUST I POSTANI VODITELJ PRIPREME I PROVEDBE EU PROJEKATA!

6

Studeni

Objavljeno

Ukoliko želite postati konkurentni na tržištu rada i doprinijeti većoj iskorištenosti EU fondova, upišite program usavršavanja “Voditelj pripreme i provedbe EU projekata” do 30. studenoga 2018. godine i iskoristite poseban jesenski popust od 3.000,00 kuna za nastavu koja počinje krajem studenoga.

Učilište EU PROJEKTI okuplja konzultante koji iza sebe imaju više od 16 godina iskustva i portfelj projekata veći od 1,8 milijarde eura kroz više od 200 pripremljenih i provedenih projekata. Dugogodišnje iskustvo u prenošenju znanja o EU fondovima rezultiralo je s 8380 novih stručnjaka koji su svoj put započeli upravo kao polaznici Učilišta EU PROJEKTI.

Učilište EU PROJEKTI je prva specijalizirana ustanova za obrazovanje odraslih osoba u području EU fondova. Polaznici obrazovni program prolaze uz mentorstvo jedne od najpoznatijih hrvatskih konzultantica za fondove EU, gospođe Ariane Vela, uz veću satnicu od drugih sličnih programa na hrvatskom tržištu, te uz poseban naglasak na praktičnom radu polaznika.

Nakon završetka obrazovnog programa, polaznici postaju članovi ALUMNI programa u kojem dobivaju priliku za sudjelovanje u stručnim predavanjima i konferencijama, kao i mogućnost postavljanja pitanja o projektima koje pripremaju i provode uz besplatne savjete svojih mentora.

Detaljne informacije o obrazovnom programu i načinu upisa saznajte na ovoj poveznici. U slučaju dodatnih pitanja, Učilište EU PROJEKTI možete kontaktirati na broj telefona 01 5534 878, putem e-maila na info@uep.hr, putem internetske stranice www.uep.hr ili putem Facebook stranice Učilište EU PROJEKTI!

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice