#Vijesti-eu

TRAŽITE POSAO? EU PROJEKTI ZAPOŠLJAVAJU VODITELJA/ICU UREDA!

25

Srpanj

Objavljeno

EU PROJEKTI grupa (Učilište EU PROJEKTI – Ustanova za obrazovanje odraslih i EU PROJEKTI – Obrt za poslovno savjetovanje i ostale usluge) traže voditelja/icu ureda!

Mi smo prvo hrvatsko učilište specijalizirano za edukaciju o fondovima EU i projektnom managementu i obrt sa portfoliom projekata većim od 1,7 milijardi eura i s više od 8.381 educiranih polaznika edukacija iz svih sektora.

Radimo i na projektu Cestovna povezanost s Južnom Dalmacijom koji vi poznajete pod nazivom Pelješki most (dakle, opake smo face).

Od vas tražimo puno, ali puno i dajemo! Zato pogledajte što tražimo i što nudimo i javite nam se do 15.8.2018. putem e-maila na posao@eu-projekti.com!

Posao koji ćete raditi je zahtjevan, ali, uz dobru organizaciju, sve je moguće. Svakodnevno ćete obavljati aktivnosti na kojima se temelji poslovanje naše grupe i to:

podrška u provedbi aktivnosti vezanih uz osnovno financijsko poslovanje tvrtke (URA, IRA, komunikacija s računovodstvom, izdavanje računa i sl.);
izrada ponuda;
samostalna provedba manjeg dijela marketinških i PR aktivnosti;
organizacija edukacija i treninga;
organizacija upisa u programe osposobljavanja i usavršavanja, prikupljanje dokumentacije polaznika, vođenje potrebnih evidencija, matičnih knjiga, dnevnika rada i sl.;
vođenje računa o uredskom materijalu, zalihama te komunikacija s dobavljačima;
komunikacija s klijentima i polaznicima edukacija;
izrada prezentacijskih i drugih materijala za Učilište;
vođenje zaštite na radu;
organizacija sastanaka i drugih događanja; te
ostale aktivnosti nužne za uredno poslovanje.

Da bismo vas uzeli u razmatranje, potrebno je da zadovoljavate sljedeće uvjete:

VŠS ili VSS (ako nam se učini da ste baš super, spremni smo malo popustiti, uz uvjet da završite fakultet u roku koji dogovorimo);
najmanje tri godine iskustva u administrativnim poslovima;
izvrsno poznavanje engleskoga jezika u govoru i pismu;
izvrsno poznavanje hrvatskog jezika i visok stupanj pismenosti;
izvrsno poznavanje MS Office programskog paketa (zaista morate znati raditi u Word-u, Excel-u i Powerpointu jer bez toga u 21. stoljeću ne možemo);
visok stupanj informatičke pismenosti i napredno korištenje internetskih tražilica;
izvrsno poznavanje društvenih mreža – Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+;
poznavanje rada u CMS sustavima (prednost);
poželjna vozačka dozvola B kategorije;
poželjno osnovno poznavanje pravila javne nabave (ako ne znate, naučite ćete);
izrazita komunikativnost i suverenost u javnom nastupu.

Bilo bi dobro da ste organizirani, da dobro pregovarate i znate lijepo razgovarati na telefon, želite raditi u našem timu i motivirani ste, jako precizni, marljivi, inovativni, a usput ste i etični te dobro funkcionirate u timu.

Nudimo stalni radni odnos uz probni rok od tri mjeseca u lijepom uredu, službeni mobitel, stimulativna primanja, ugodnu radnu okolinu, hrpu edukacija (stvarno), ali i puno posla i stresa (bolje da smo iskreni već sada).

Mislimo da sve možete stići ako vas krase gore navedene osobine i napominjemo da se kod nas, u pravilu, ne radi prekovremeno te ne radimo vikendom. Pošteno plaćamo ukoliko slučajno ostanete prekovremeno, a ako vas uzmemo za stalno, plaćamo vam 13. plaću, Božićnicu i Uskrsnicu (rekli smo da dajemo puno).

Želimo da u našem timu na ovoj poziciji ostanete dugo, stoga vas molimo da se ne javljate ukoliko ova pozicija nije ono što želite u srednjem roku.

Ako mislite da ispunjavate uvjete, pošaljite nam životopis u Europass formatu (nemojte nam slati reciklirane životopise u “žnj” formatima i na “žnj” jezicima) i kratko pismo motivacije. Životopis na hrvatskom, a pismo motivacije na engleskom jeziku. Rok je 15.8.2018. godine. Ponavljamo e-mail: posao@eu-projekti.com!

Nakon što zaprimimo vaše prijave, za nas slijedi teži dio posla, a to je da izaberemo onog/u pravog/u. Prvo analiziramo životopise, nakon čega ćemo provesti testiranje – engleski i hrvatski jezik, osnove poznavanja MS Office paketa, rješavanje problema iz poslovne prakse i slično. Oni koji prođu ovaj krug selekcije, bit će pozvani na razgovor s vodstvom, nakon čega slijedi finalizacija uvjeta. Kandidati/kinje koji/e budu izabrani/e u najuži izbor trebat će dostaviti dokaze o stručnoj spremi i uvjerenje o nekažnjavanju.

Za vrijeme selekcijskog postupka, a s ciljem jednakih uvjeta za sve kandidate/kinje, nećemo davati nikakve odgovore o selekcijskom postupku. Zbog velikog broja prijava koje očekujemo, bit ćemo u mogućnosti kontaktirati samo uspješne prijavitelje/ice. Zahvaljujemo na razumijevanju i veselimo se vašim prijavama!

 

       Vidimo se! 🙂

       EU PROJEKTI TIM

P.S. Zbog GDPR-a naglašavamo da vaše osobne podatke prikupljamo samo u svrhu ovog natječaja i kasnijih obveza iz radnog odnosa i da ih nećemo koristiti u druge svrhe. Dostavom prijave, dajete nam dopuštenje za gore navedeno!

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice