#Vijesti-eu

ŠTO NAM KREATIVNA EUROPA DONOSI U NOVOJ PERSPEKTIVI?

22

Listopad

Objavljeno

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA Hrvatske organizira 24. listopada 2018. godine događanje pod nazivom “Kreativna Europa 2021. – 2027. – danas i sutra!”. Događanje je organizirano u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj, a odvijat će se u Kući Europe, Ulica Augusta Cesarca 4, Zagreb, s početkom u 10:30 sati.

Cilj je ovoga događaja pojasniti zainteresiranoj i stručnoj javnosti sve novosti koje će donijeti budući Potprogram MEDIA u novoj financijskoj perspektivi od 2021. do 2027. godine. Naglasak događaja će biti stavljen na pozive za prijavu projekata u 2019. godini, kako bi se potencijalni prijavitelji na vrijeme informirali o nadolazećim promjenama.

Za Program MEDIA u sljedećoj financijskoj perspektivi Europska komisija će osigurati 1,081 milijarda eura. Program Kreativna Europa u tom će razdoblju i nadalje ujedinjavati različite potprograme:

– Potprogram MEDIA, kojim se podupire razvoj europske audiovizualne industrije;

– Potprogram Kultura, kojim se promoviraju ostali europski kulturni i kreativni sektori;

– Međusektorski potprogram, koji će omogućiti još bolju sinergiju između audiovizualnog, kulturnog i kreativnog sektora.

S obzirom na ograničen broj mjesta, svoje mjesto možete rezervirati najkasnije do 23. listopada do 16 sati i to na ovoj poveznici, a za više detalja posjetite službenu mrežnu stranicu Deska Kreativne Europe – Ured MEDIA.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice