#Vijesti-eu

SJAJNA PRILIKA ZA TVRTKE KOJE SE BAVE KOMUNIKACIJAMA I MARKETINGOM!

18

Srpanj

Objavljeno

Dana 9. srpnja 2018. godine Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj objavio je vrlo zanimljiv Otvoren natječaj za pružanje usluga.

Glavna uprava za komunikacije Europskog parlamenta objavljuje javni natječaj za pružanje usluga podrške u organizacijskim, komunikacijskim i informacijskim aktivnostima Uredu Europskog parlamenta u Hrvatskoj. Svrha natječaja jest pronaći ugovaratelja za pružanje potpore u organizaciji aktivnosti Ureda usmjerenih na dionike, medije i opću javnost. Rok za postavljanje pitanja vezanih uz natječaj je srijeda, 29. kolovoza 2018. godine, dok je krajnji rok za predaju natječajne dokumentacije četvrtak, 13. rujna 2018. godine.

Uredi Europskog parlamenta u svakoj od država članica Europske unije – pa tako i Ured u Hrvatskoj – odgovorni su za provođenje komunikacijske strategije Europskog parlamenta, pri čemu pomažu u stvaranju ugleda Europske unije isticanjem njezina demokratskog legitimiteta kojega je Europski parlament utjelovljenje. Sve aktivnosti ureda, uz političku, imaju i stratešku važnost, a za njihovo je provođenje nerijetko potreban znatan logistički i organizacijski kapacitet. Ugovaratelj koji prema definiranim kriterijima natječaja pobijedi na ovom javnom natječaju, obavljat će tako dvije glavne funkcije za Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj: 1) pružat će usluge strateškog savjetovanja, konzultiranja i potpore u području komunikacije i informiranja; 2) sklapat će ugovore te voditi komunikaciju, dogovore i koordinirati usluge podizvođača i trećih strana, osobito u vezi s organizacijom događanja.

Više informacija potražite na stranicama Ureda Europskog parlamenta u Republici Hrvatskoj, na ovoj poveznici.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice