#Vijesti-eu

Serija online događanja „Oživimo Europu“

11

Listopad

Objavljeno

Europsko udruženje komora Eurochambres od 12. do 14. listopada organizira seriju online događanja „Oživimo Europu“ koja će se baviti pitanjem upravljanja posljedicama pandemije te brzim i održivim oporavkom gospodarstva.

Važnost Europske unije i povezanosti europske ekonomije postala je još veća u zadnjih 18 mjeseci te se pokazalo da je potreban koordiniran europski pristup kako bi se oživilo europsko gospodarstvo. Serija online događanja „Oživimo Europu“ omogućit će predstavnicima komora, kreatorima politika i svim ostalim ključnim dionicima razmjenu perspektiva, opcija i ideja vezanih uz ključne politike EU za ekonomski oporavak i na taj način osigurati da perspektiva poduzetnika bude jedan od ključnih faktora u planiranju europske budućnosti.

Glavne teme ove online serije događanja bit će:

  • Robusno i dinamično jedinstveno tržište i globalno konkurentna europska ekonomija kao temelj oporavka,
  • Mala i srednja poduzeća kao pokretači zelene i digitalne tranzicije,
  • Rad na poduzetničkom duhu Europe.

Sudjelovanje je besplatno, a sudionici će imati prilike komunicirati direktno s govornicima kroz chat i Q&A sesije. Za više informacija i registraciju slijedite poveznicu.

Izvor: Hrvatska gospodarska komora

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice