#Vijesti-eu

Razvoj Poduzetničkih potpornih institucija Urbane aglomeracije Split

23

Travanj

Objavljeno

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije 25. ožujka 2019. godine objavilo je poziv „Razvoj Poduzetničkih potpornih institucija Urbane aglomeracije Split“ u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Prijave se zaprimaju do 28.6.2019. godine.

Svrha poziva je razvoj kapaciteta Potpornih poduzetničkih institucija radi unapređenja pružanja učinkovite pomoći MSP s ciljem učvršćivanja njihova položaja na tržištu, smanjivanja asimetrije informacija među MSP-ima te olakšanja pristupa poslovnim znanjima i vještinama, partnerima i informacijama ključnim za rast i razvoj poslovanja te unapređenja gospodarske uspješnosti i povećanja postotka MSP koji opstaju na tržištu. U okviru Poziva podupire se provođenje aktivnosti koje za cilj imaju pružanje podrške MSP-ovima te omogućavanje razvoja kompetencija zaposlenika PPI-a.

Prihvatljivi prijavitelji su Poduzetničke potporne institucije u privatnom ili javnom vlasništvu s područja urbane aglomeracije Split. Ukupna alokacija poziva jest 22.085.676,00 HRK. Najviši iznos potpore pojedinačnog projektnog prijedloga u sklopu ovog Poziva je 2.100.000,00 HRK. Više o ovom Pozivu i prihvatljivim aktivnostima, kao i o potrebnoj dokumentaciji pročitajte u našoj bazi, na ovoj poveznici.

 

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice