#Vijesti-eu

RASPISAN NATJEČAJ ZA DODJELU POTPORA PARTNERSTVIMA ZNANSTVENIKA I RIBARA

31

Svibanj

Objavljeno

Ministarstvo poljoprivrede 29. svibnja 2019. godine je raspisalo Natječaj za dodjelu potpora u okviru mjere I.3. “Partnerstva između znanstvenika i ribara”. Poziv je objavljen u okviru Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014. – 2020. i financirat će se iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo te Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Predmet potpore je stvaranje mreža, partnerskih sporazuma, ugovora ili udruženja znanstvenih tijela i ribara te provedba njihovih aktivnosti s ciljem poticanja prijenosa znanja između znanstvenika i ribara.

Prihvatljivi korisnici potpore unutar ovog Natječaja su javnopravna tijela, ribari, organizacije ribara i nevladine organizacije.

Ukupna alokacija iznosi 24.700.197,60 HRK, od čega 18.525.148,20 HRK iz proračuna Europske unije, dok je 6.175.049,40 HRK alocirano iz državnog proračuna Republike Hrvatske. Najviši iznos potpore po korisniku na temelju ovoga natječaja iznosi 5.928.000,00 HRK.

Rok za podnošenje prijave je do 01. kolovoza 2019. godine.

Više o ovom Natječaju i prihvatljivim aktivnostima, kao i o potrebnoj dokumentaciji pročitajte u našoj bazi, na ovoj poveznici.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice