#Edukacija

PRAKTIČNI TRENING: NOVA PRAVILA PROVEDBE PROJEKATA FINANCIRANIH IZ ESI FONDOVA

25

Listopad

Objavljeno

Učilište EU PROJEKTI će 30. i 31. listopada 2018. godine u Zagrebu održati praktični trening pod nazivom: “Nova pravila provedbe projekata financiranih iz ESI fondova”.

Stručnjakinje Učilišta EU PROJEKTI specijalizirale su provedbu kompleksnih, višegodišnjih projekata financiranih iz fondova EU u sektoru prometa, gradnje, infrastrukture, okoliša, vode, turizma, poduzetništva i kulturne i prirodne baštine. Njihovo znanje i iskustvo usmjereno je na kvalitetnu pripremu projektnih prijedloga te provedbu uz savjetovanje klijenata u izbjegavanju nepravilnosti i financijskih korekcija. Poznavanje regulative, njezino tumačenje i iskustvo u praksi jamstvo su najbolje kvalitete u transferu znanja na polaznike praktičnog treninga.

ŠTO JE CILJ PRAKTIČNOG TRENINGA?

Pripremili ste projektni prijedlog, poslali ga na javni poziv i primili ste sjajnu vijest da je vaš projekt „prošao“… Ali, što sad?

Za sve one koji misle da je provedba EU financiranog projekta nesavladiv poduhvat, osmislili smo ovaj intenzivan dvodnevni trening u kojem će se polaznici detaljno upoznati sa svim koracima koji slijede od potpisa ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava do uspješnog završetka projekta. Dvodnevni trening zamišljen je kao simulacija provedbe stvarnog projekta. Tu smo metodologiju osmisliti kako bismo ostvarili tri cilja:

– Pružiti PREGLED svih obveza koje korisnici imaju u provedbi projekata financiranih iz ESI fondova.

– Predstaviti PAPIROLOGIJU s kojom ćete se susretati u provedbi projekta.

– Prikazati PRAKSU i obučiti polaznike da praktično provode projekte na primjeru jednog poduzetničkog projekta (Europski fond za regionalni razvoj) i na primjeru „soft“ projekta (Europski socijalni fond).

PREDAVAČI I UPISI

Praktični trening će voditi gđa. Ariana Vela, vlasnica tvrtke EU PROJEKTI i jedna od vodećih hrvatskih konzultantica za EU fondove, strateško planiranje, pripremu i provedbu projekata te gđa. Ivana Rukavina Halilagić iz tvrtke EU PROJEKTI, specijalizirana za provedbu projekata i postupke javne nabave.

Polaznici/ce dobivaju 4 boda za obnovu certifikata javne nabave! Sve informacije o prijavi na praktični trening saznajte pozivom na broj 01 5534 878 ili na stranicama Učilišta EU PROJEKTI!

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice