#Vijesti-eu

POZIVI MINISTARSTVA TURIZMA!

10

Veljača

Objavljeno

Ministarstvo turizma objavilo je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora temeljem Programa razvoja cikloturizma na kontinentu u 2020. godini  i najavilo Javni poziv za  program Konkurentnost turističkog gospodarstva za poduzetnike u turizmu.

Ministarstvo je 7.2.2020 objavilo Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora temeljem Programa razvoja cikloturizma na kontinentu u 2020. godini. Poziv je otvoren do 13. ožujka 2020. godine.
Predmet Javnog poziva je dodjela potpora iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za razvoj javne turističke infrastrukture na kontinentu.

Minimalni iznos sredstava iznosi: 100.000,00 kn.
Maksimalni iznos sredstava iznosi: 500.000,00 kn.

Dodatne informacije mogu se dobiti isključivo elektroničkom poštom: cikloturizam@mint.hr

Ministarstvo Turizma je 6.2.2020. najavilo objavu Javnog poziva za program Konkurentnost turističkog gospodarstva u I. kvartalu ove godine.

Svrha poziva je podizanje konkurentnosti turističkog gospodarstva kroz potporu ulaganjima u povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude ugostiteljskih objekata, razvoj novih i inovativnih turističkih proizvoda u destinaciji, internacionalizaciju poslovanja, održivi razvoj, diversifikaciju ponude, korištenje novih tehnologija i druge aktivnosti za subjekte malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrt i zadruge) te OPG – obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja pružaju ugostiteljske i/ili turističke usluge.

Prijava na Javni poziv bit će moguća isključivo preko sustava e-Građani.

Više o Javnim pozivima možete pročitati ovdje.

Izvor: https://mint.gov.hr/

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice