#Vijesti-eu

POZIV ZA SUFINANCIRANJE PRIPREME STRATEŠKIH PROJEKATA KLINIČKO BOLNIČKOG CENTRA SPLIT

29

Travanj

Objavljeno

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije 26. travnja 2019. objavilo je poziv za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.” za sufinanciranje pripreme strateških projekata Kliničkog bolničkog centra Split.

Pozivom se dodjeljuju bespovratna sredstava Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ za pripremu strateških projekata Kliničkog bolničkog centra Split, u svrhu poboljšanja i unapređenja zdravstvenih usluga kako na području Splitsko-dalmatinske županije tako i južne Hrvatske čime se osigurava i zaliha projekata za korištenja sredstava EU fondova u novom programskom razdoblju 2021.-2027.

Prihvatljivi prijavitelji su ustanove. Ukupna alokacija poziva jest 17.500.000,00 kn te je ujedno isti iznos i maksimalni iznos bespovratnih sredstava. Više o ovom Pozivu i prihvatljivim aktivnostima, kao i o potrebnoj dokumentaciji pročitajte u našoj bazi, na ovoj poveznici.

 

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice