#Vijesti-eu

POZIV ZA DODJELU OZNAKE “HRVATSKI OTOČNI PROIZVOD”

5

Ožujak

Objavljeno

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisalo je Javni poziv za dodjelu oznake “Hrvatski otočni proizvod” za 2019. godinu. Oznaka “Hrvatski otočni proizvod” može se dodijeliti tradicionalnim i inovativnim proizvodima koje proizvode otočni proizvođači, odnosno, pravne i fizičke osobe koje imaju sjedište na otocima i svoju djelatnost obavljaju na otocima.

Oznaka je namijenjena proizvodima koji su nastali kao rezultat otočne tradicije ili pak razvojno-istraživačkog rada, inovacija i investicija. Oznaka se dodjeljuje godišnje, u vidu plakete i makete, a stručno mišljenje o proizvodima donose neovisne stručne komisije, dok konačnu odluku o dodjeli oznake donosi ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Zahtjevi za dodjelu oznake “Hrvatski otočni proizvod” s propisanom dokumentacijom podnose se do 8. travnja 2019. na adresu, a više informacija o pozivu možete pronaći na ovoj poveznici.

Izvor: MRRFEU

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice