#Vijesti-eu

POZIV IZ PROGRAMA RAZVOJA ZADRUŽNOG PODUZETNIŠTVA

2

Kolovoz

Objavljeno

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta je 1. kolovoza 2018. godine otvorilo poziv za dodjelu sredstava iz Programa razvoja zadružnog poduzetništva za 2018. godinu. Svrha tog programa jest poticati razvoj zadružnog poduzetništva koje ostvaruje tržišnu uspješnost, povećava zaposlenost te potiče rast i razvoj gospodarstva.

Alokacija poziva je dosta skromna, 1 milijun kuna, a iznosi bespovratnih potpora mogu sezati od 20 do 150 tisuća kuna. Početak zaprimanja prijava zakazan je za 1. rujna 2018. godine, sve do 15. listopada 2018. godine, ili do iskorištenja namijenjene alokacije.

Zadruge kao prihvatljive aktivnosti mogu prijaviti ulaganja u unaprjeđenje proizvodnje, poslovanja, ulaganja u ekološki prihvatljivu i energetski učinkovitu proizvodnju, u razvoj novih usluga ili proizvoda, zatim ulaganja u marketinške aktivnosti i ljudske resurse, kao i u prilagodbu, uređenje i poboljšanje poslovnog i proizvodnog prostora.

Detalje o javnom pozivu s cjelovitom dokumentacijom naći ćete u našoj bazi poziva, na ovoj poveznici.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice