#Vijesti-eu

POTPORA MIKRO PODUZEĆIMA I POČETNICIMA!

23

Studeni

Objavljeno

ACT Grupa – konzorcij društvenih poduzeća koji osnažuje ekosustav društvene ekonomije – otvorio je natječaj pod nazivom “Pokreni nešto svoje“. Radi se o programu potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima.

Ovaj razvojni program ACT Grupe potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem te odgovara na potrebe poduzetnika za mentorskom i financijskom podrškom za početak i razvoj poslovanja.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro poduzeća ili fizičke osobe koje planiraju osnovati svoje poduzeće, pod uvjetom da to i učine prije korištenja potpore ACT Grupe. Za financiranje su prihvatljive sve aktivnosti koje su potrebne za provedbu projekta, ukoliko se provode u Republici Hrvatskoj.

Prijavitelji šalju svoju prijavu putem web obrasca. Krajnji rok za slanje prijave je 14. prosinca 2018. godine do 12:00 sati.

ACT Grupa će ugovorenim projektima mjesec dana prije početka projekta te za vrijeme trajanja projekta osigurati besplatno: mentorstvo u razvoju poduzeća, provedbi projekta i efikasnom korištenju projektnih rezultata, mjerenje društvenog utjecaja projekta i izradu izvještaja o društvenom povratu ulaganja, promociju projekta kroz kampanju programa.

Financijska potpora iznosi 72.000 kuna. ACT Grupa financira projekte u iznosu od 100% ukupnih stvarno utrošenih sredstava.

Detaljne informacije o natječaju pronađite na ovoj poveznici.

Izvor: ACT Grupa

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice