#Vijesti-eu

PODUZETNIČKA INFRASTRUKTURA NA PODRUČJU URBANE AGLOMERACIJE PULA

20

Ožujak

Objavljeno

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije je 20. ožujka 2019. godine objavilo poziv “Sustav start-up inkubatora na području Urbane aglomeracije Rijeka” u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Prijave se zaprimaju sve do 18. lipnja 2019. godine.

Svrha poziva jest omogućavanje povoljnog okruženja za razvoj poduzetništva na području Urbane aglomeracije Rijeka, pogotovo u zelenim tehnologijama. Cilj je unaprijediti poslovne pomoćne usluge i infrastrukturu za osnivanje, razvoj i širenje poslovanja kako bi se mikro, malim i srednjim poduzećima olakšao pristup informacijama, znanje o mogućnostima razvoja i visokokvalitetnim poslovnim uslugama.

Prihvatljivi su prijavitelji jedinice lokalne samouprave s područja Urbane aglomeracije Rijeka te poduzetničke potporne institucije (PPI) u javnom ili privatnom vlasništvu. Ukupna alokacija poziva jest gotovo 40 milijuna kuna, dok iznosi potpore sežu čak i do 33,5 milijuna kuna. Više o ovom pozivu i prihvatljivim aktivnostima pročitajte u našoj bazi, na ovoj poveznici.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice