#Vijesti-eu

Otvoreno je e-savjetovanje za nacrt natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.1!

4

Studeni

Objavljeno

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještava da je na portalu e-Savjetovanja otvorena javna rasprava na temu Nacrt natječaja za provedbu Podmjere 4.1. „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“, tipa operacije 4.1.1 „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ – ulaganja u sjemensku i rasadničarsku proizvodnju. Natječaj se provodi u sklopu Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Natječaj se provodi sa svrhom podizanja konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava. Moguća su ulaganja u skladišne kapacitete te u kapacitete za proizvodnju sadnog materijala. Nadalje, može se ulagati u mehanizaciju za poljoprivrednu proizvodnju sjemena i sadnog materijala te u podizanje matičnih nasada vinove loze ili voćnih vrsta.

Pozivaju se sve zainteresirane osobe da se priključe raspravi na portalu e-Savjetovanja. Rasprava je otvorena do 16. studenoga 2021. godine.

Za više informacija slijedite poveznicu.

AVELANT je jedna od vodećih tvrtki za strateško planiranje i upravljanje te pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU. U AVELANTU rade vodeći stručnjaci za fondove EU, javne nabave i strateško savjetovanje klijenata. Projektni portfelj tvrtke vrijedi više od pet milijardi eura i obuhvaća preko 500 uspješno provedenih projekata i savjetovanja. AVELANT je osnivač  i vlasnik Učilišta EU PROJEKTI, prvog hrvatskog i regionalnog učilišta o fondovima EU. Trebate li konzultantske usluge, slobodno nam se javite na info@avelant.hr ili 01/5534 878.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice