#Vijesti-eu

Otvoreni prvi pozivi za Connecting Europe Facility – Digital

3

Veljača

Objavljeno

Connecting Europe Facility Digital (CEF-Digital) usmjeren je na podržavanje javnih i privatnih ulaganja u infrastrukture za digitalno povezivanje između 2021. i 2027. godine. Učiniti Europu digitalnijom jedan je od ključnih izazova za našu generaciju. Povećanje online interakcija i pojava novih načina života, rada i poslovanja, pokazali su središnju ulogu koju digitalne tehnologije imaju u našem gospodarstvu i društvu. Zauzvrat, digitalne tehnologije zahtijevaju odgovarajuću infrastrukturu za digitalno povezivanje kako bi funkcionirale.

Prvi Info dan za Connecting Europe Facility Digital Call, koji je održan 19. siječnja 2022., imao je za cilj pripremiti podnositelje zahtjeva za izradu najboljih mogućih prijedloga.

Prvi pozivi na podnošenje CEF Digital Calls kojim upravlja HaDEA objavljeni su početkom siječnja 2022. i obuhvaćaju sljedeća područja:

-Pokrivenost 5G mrežom duž prometnih koridora

-5G za pametne zajednice

-Okosnice za Pan-Europske saveze

-Okosnica povezanosti za digitalne globalne pristupnike

-Aktivnosti potpore programima za operativne digitalne platforme i infrastrukture za 5G povezanost

Prve otvorene pozive možete pogledati na sljedećoj poveznici.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice