#Vijesti-eu

OTVOREN POZIV WWW VAUČERI ZA MSP-OVE!

9

Srpanj

Objavljeno

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta je 6. srpnja 2018. godine objavilo otvoreni postupak u modalitetu trajnog poziva “www vaučeri za MSP-ove”. Poziv je otvoren do 29. lipnja 2020. godine, a zaprimanje projektnih prijedloga započinje 13. kolovoza 2018. godine.

Ukupna alokacija Poziva jest 15.200.000,00 kuna, najniži iznos bespovratnih potpora jest 15.000,00 kuna, a najviši 100.000,00 kuna. Prihvatljivi prijavitelji su pravne ili fizičke osobe koje su mikro, malo ili srednje poduzeće sukladno definiciji malih i srednjih poduzeća na način utvrđen u Prilogu I. Definicija malih i srednjih poduzeća Uredbe 651/2014.

Svrha poziva jest poticati MSP-ove na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji njihovih proizvoda i usluga. Svrha poziva jest jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti MSP-ova poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj.

Prihvatljive aktivnosti su izrada i/ili unapređenje jedne ili više domena koje se odnose na poslovne web stranice, E-commerce i/ili M-commerce. Više o Pozivu možete pronaći u našoj bazi otvorenih poziva.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice