#Vijesti-eu

Otvoren je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju”

21

Travanj

Objavljeno

21.04.2021. Otvoren je dugo iščekivani Poziv na dostavu projektnih prijedloga Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju prema kojem mirko, mali i srednji poduzetnici mogu dostaviti svoje projektne prijedloge kako bi mogli bespovratnim sredstvima koja se dodjeljuju putem OP Konkuretnost i kohezija 2014 – 2020, a iz instrumenata Pomoć za oporavak za koheziju i europska područja “REACT-EU” ojačati konkurentnost te povećati sposobnost da odgovore na izazove koji im tržište predstavlja obzirom na Covid 19 i njegove posljedice.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je od 30.travnja 2021.godine u 11:00:00 sati  sa završetkom 31.svibnja 2021. godine u 16:00:00 sati. Ukupna vrijednost alokacije samog Poziva iznosi 1.140.000.000,00 kn, a projektni prijedlozi podnose se isključivo putem sustava eFondovi.

Najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom poduzetniku po projektnom prijedlogu iznosi 7.500.000,00 kn , dok je najniži iznos po pojedinom projektnom prijedlogu 500.000,oo kuna.

Otvaranjem Poziva na dostavu projektnih prijedloga Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju odlučili smo  27. travnja 2021. g.  u suradnji s Avelant d.o.o., Učilišta EU PROJEKTI te Cisco Systems Croatia, za sve zainteresirane prijavitelje  organizirati će besplatan webinar na kojem će predavanje držati gđa. Ariana Vela i gdin. Vitomir Vela, stručnjaci iz područja EU fondova te gdin. Ivan Hukavec, IT stručnjak.

U sklopu webinara pomoći ćemo Vam odgovorima na Vaša pitanja koja su vezuju na sam Poziv:

  • Tko se može prijaviti na Poziv?
  • Koje aktivnosti (izgradnja, opremanje) se mogu financirati ovim Pozivom?
  • Koliko će bespovratnih sredstva svaki Prijavitelj imati na raspolaganju?
  • Kako uspješno pripremiti projektnu prijavu?

Prijava na webinar je BESPLATNA i odvija se putem POVEZNICE, a upute za spajanje na online platformu poslat ćemo Vam jedan dan prije održavanja webinara, u poslijepodnevnim satima.

Tijekom webinara, a putem opcije Chat-a moći ćete postavljati pitanja na koja će predavači odgovarati u završnom dijelu webinara. Predviđeno trajanje webinara je 60 minuta, odnosno od 11:00 do 12:00 sati.

Vidimo se u utorak 27. travnja 2021.g. u 11:00 sati! 


Ukoliko ste zainteresirani za prijavu na ovaj Poziv i željeli biste na vrijeme započeti s prijavom, pozivamo Vas da ispunite projektni OBRAZAC te se javite na e-mail adresu poduzetnici@avelant.hr i možete nas kontaktirati na telefon: 01 5534 878

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice