#Vijesti-eu

OTVOREN POZIV SUSTAV PODUZETNIČKIH ZONA ZA PODRUČJE URBANE AGLOMERACIJE RIJEKA

9

Svibanj

Objavljeno

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije 09. svibnja 2019. godine objavilo je poziv ITU – Sustav poduzetničkih zona u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Prijave se zaprimaju do 09.08.2019. godine.

Svrha poziva je razvoj i poboljšanje kvalitete i dostupnosti fizičke poduzetničke infrastrukture na području urbane aglomeracije Rijeka, kroz ulaganje u postojeće i nove poduzetničke zone te privlačenje investicija i stvaranje mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta na području urbane aglomeracije Rijeka.

Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne samouprave. Ukupna alokacija poziva jest 22.647.084,79 HRK. Najviši iznos potpore pojedinačnog projektnog prijedloga u sklopu ovog Poziva je 18.000.000,00 HRK. Više o ovom Pozivu i prihvatljivim aktivnostima, kao i o potrebnoj dokumentaciji pročitajte u našoj bazi, na ovoj poveznici.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice