#Vijesti-eu

ODRŽANO PREDAVANJE „Mogućnosti financiranja projekata poduzetnika iz fondova EU-a do 2030. godine“

12

Listopad

Objavljeno

Ariana Vela, CEO poduzeća AVELANT d.o.o., gostovala je 8. listopada 2021. na IEDC Poslovnoj školi Bled gdje je održala predavanje na temu „Mogućnosti financiranja projekata poduzetnika iz fondova EU-a do 2030. godine.“ Predavanje se održalo u organizaciji IEDC Alumni Kluba Hrvatska. Članovi alumni kluba saznali su iz prve ruke bitne informacije o EU fondovima, izvorima financiranja projekata te kako kvalitetno i na vrijeme pripremiti projekt. Predstavljeni su trenutno otvoreni natječaji, primjerice financijski mehanizam EGP-a, kao i natječaji koji su u najavi za nadolazeće razdoblje. Isto tako gosti su imali priliku saznati više o poduzeću AVELANT d.o.o. i o poslovnim uspjesima poduzeća.

Alumni klub čine diplomci PhD i MBA studija te General Management programa kojima su ovakvi događaji odlično mjesto za stvaranje novih poslovnih veza i profesionalnih mogućnosti. Cijela IEDC alumni mreža ima preko 5000 članova iz 75 zemalja diljem svijeta.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice