#Vijesti-eu

ODRŽANA RADIONICA ZA POZIVE KOMERCIJALIZACIJA INOVACIJA I BESPOVRATNE POTPORE ZA NOVOOSNOVANA PODUZEĆA

8

Travanj

Objavljeno

Radionica o objavljenim Pozivima “Komercijalizacija inovacija“ i „Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća“ iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti održala se 8. travnja 2022. godine u prostorijama WESPA SPACES i putem Live Stream-a.

Za radionicu u organizaciji AVELANT d.o.o. i WESPA SPACES pokazana je velika zainteresiranost, a cilj je bio sve zainteresirane detaljno informirati o Pozivima.

Sudionici su saznali sve o poticanju ulaganja neophodnih za komercijalizaciju inovacija i rezultata istraživanja i razvoja, za proizvode i usluge koji su u fazi spremnosti za tržište, te za rast novoosnovanih poduzeća koja razvijaju inovacije (proizvode, usluge ili tehnologije) bazirane na znanju ili visokim tehnologijama, koji su novi ili znatno poboljšani u usporedbi s dostignućima na tržištu.

Radionica je bila besplatna, a vodio ju je Bruno Grubešić, direktor Odjela za EU fondove i strategiju u AVELANT d.o.o.

Zainteresirane za prijavu na Pozive i sve koji žele na vrijeme započeti s prijavom koristeći naše konzultantske usluge, pozivamo da ispune projektni OBRAZAC za Komercijalizaciju inovacija ili projektni OBRAZAC za Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća ili da nam se jave na e-mail adresu poduzetnici@avelant.hr.

 

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice