#Vijesti-eu

OBUSTAVA POZIVA ZA REVITALIZACIJU PROSTORA U JAVNOM VLASNIŠTVU

6

Ožujak

Objavljeno

Ured za udruge i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva su 5. ožujka 2019. godine ustanovili da su projektni prijedlozi pristigli na Poziv “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice” premašili 120% ukupno raspoloživog iznosa Poziva, što sukladno ESF Smjernicama predstavlja razlog za obustavu Poziva.

Obustava Poziva traje od 6. ožujka 2019. godine do 15. svibnja 2019. godine. Podsjećamo, opći cilj poziva je povećati raspon usluga organizacija civilnoga društva koje su od općeg interesa za građane kojima se unapređuje kvaliteta življenja u lokalnoj zajednici. Specifični ciljevi su unaprijediti suradnju OCD-a i lokalne zajednice u korištenju javnih prostora, povećati iskorištenost javnih prostora za društveni život na lokalnoj razini kroz civilno-javna partnerstva i međusektorsku suradnju, unaprijediti kapacitete OCD-a za lokalni razvoj vođen zajednicom.

Više o Pozivu možete pronaći u našoj bazi poziva, na ovoj poveznici.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice