#Vijesti-eu

OBUSTAVA POZIVA UP.04.2.1.09 “PRIDRUŽI SE – AKTIVNI U MIROVINI” – JAČANJE SPOSOBNOSTI ORGANIZACIJA CIVILNOGA DRUŠTVA ZA UNAPRJEĐENJE MOGUĆNOSTI AKTIVNOG SUDJELOVANJA I SOCIJALNE UKLJUČENOSTI UMIROVLJENIKA

21

Lipanj

Objavljeno

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava objavilo je 19. lipnja 2019. obavijest kako se obustavlja Poziv UP.04.2.1.09 „Pridruži se – Aktivni u mirovini – Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika“.

Predmetni je Poziv obustavljen nakon što su zaprimljeni projektni prijedlozi iznosima dosegli 120% ukupno raspoloživih sredstava.

Poziv se obustavlja do 30. srpnja 2019. godine s početkom obustave 19. lipnja 2019., a prijavitelji se obavještavaju kako svi projektni prijedlozi predani unutar tog razdoblja neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje u slučaju ponovnog otvaranja Poziva. U vrijeme obustave neće biti moguće postavljati pitanja u vezi predmetnog Poziva.

Izvor: https://strukturnifondovi.hr/

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice