#Natječaj

Objavljen novi natječaj za unaprjeđenje usluga za djecu u vrtićima

5

Siječanj

Objavljeno

Otvoren je novi natječaj za unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u vrijednosti 300.000.000,00 kn.

Minimalni iznos potpore je 500.000,00 kn, a maksimalni iznos je 6.000.000,00 kn.

Detaljne informacije možete pronaći na našoj stranici.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike će 12. siječnja 2021. od 10:00 do 12:15 sati održati online informativnu radionicu u okviru Poziva “Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu predškolskog odgoja i obrazovanja“.

Svrha je online informativne radionice detaljnije informirati potencijalne prijavitelje/partnere o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima Poziva. Sudjelovanje na online informativnoj radionici je besplatno.

Broj sudionika na radionici je ograničen stoga molimo da na radionici sudjeluje do najviše 2 predstavnika jednog prijavitelja/partnera koji će biti izravno uključeni u pripremu i/ili provedbu projekta.

Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti online prijavni obrazac: obrazac

U obzir će se uzimati prijave pristigle do petka 8. siječnja 2021. do 14:00 sati.

U slučaju velikog broja zaprimljenih prijava, zbog tehničkih ograničenja aplikacija, osigurat će se dodatna online radionica koja će se održati istog dana.

Svi sudionici koji pošalju prijavu bit će povratno obaviješteni o svom statusu, kada će dobiti i detaljne upute o prijavi i sudjelovanju na on-line radionici.

Izvor: www.strukturnifondovi.hr 

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice