#Natječaj

Objavljen Natječaj za provedbu tipa operacije 19.1.1. „Pripremna pomoć“

22

Rujan

Objavljeno

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju 21. rujna 2021. godine objavila je Natječaj za provedbu podmjere 19.1. „Pripremna pomoć“ – provedba tipa operacije 19.1.1. „Pripremna pomoć“ s rokom za dostavu projektnih prijedloga do 31. siječnja 2023. godine.

Svrha Natječaja je dodjela potpore za izradu lokalnih razvojnih strategija za razdoblje 2023. – 2027., a prihvatljive prijavitelje čine lokalne akcijske grupe (LAG) koje su odabrane za programsko razdoblje 2014. – 2020- unutar tipa operacije 19.2.1. „Provedba operacije unutar CLLD strategije“ i s kojima je Agencija za plaćanje sklopila Ugovor o dodjeli sredstava odabranom LAG-u te udovoljavaju kriterijima propisanim Pravilnikom o provedbi mjera Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. i ovim Natječajem.

Sredstva za navedenu potporu osiguravaju se iz proračuna  Europske unije i državnog proračuna Republike Hrvatske, od čega Europska unije sudjeluje s 90%, a Republika Hrvatska s 10% udjela, a intenzitet potpore iznosi 100% od ukupnih prihvatljivih troškova, a ukupna alokacija iznosi 5.400.000,00 kn.

Za više informacija o ovom Natječaju slijedite poveznicu.

AVELANT je jedna od vodećih tvrtki za strateško planiranje i upravljanje te pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU. U AVELANTU rade vodeći stručnjaci za fondove EU, javne nabave i strateško savjetovanje klijenata. Projektni portfelj tvrtke vrijedi više od pet milijardi eura i obuhvaća preko 500 uspješno provedenih projekata i savjetovanja. AVELANT je osnivač  i vlasnik Učilišta EU PROJEKTI, prvog hrvatskog i regionalnog učilišta o fondovima EU. Trebate li konzultantske usluge, slobodno nam se javite na info@avelant.hr ili 01/5534 878. 

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice