#Natječaj

Objavljen je Otvoreni poziv za predaju projektnih prijedloga „Prekogranični projekti obnovljivih izvora energije“

23

Rujan

Objavljeno

Europska izvršna agencija za klimu, infrastrukturu i okoliš (CINEA) 22. rujna 2021. godine objavila je Otvoreni poziv za predaju projektnih prijedloga „Prekogranični projekti obnovljivih izvora energije“ u sklopu programa EU CEF – Energetika.

Poziv je namijenjen prekograničnim projektima obnovljivih izvora energije kojima se potiče suradnja među državama članicama u području planiranja, razvoja i financijski isplativog iskorištavanja obnovljivih izvora energije te olakšavanja njihove integracije kroz postrojenja za skladištenje energije s ciljem doprinosa smanjenju emisije ugljika. Prihvatljive prijavitelje čine sva privatna i javna pravna tijela sa sjedištem u jednoj od država članica, a krajnji rok za predaju projektnih prijedloga je 30. studenog 2021. godine u 17 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava iznosi 1.000.000,00 EUR, a potpora iznosi maksimalno 50%. U kontekstu proračuna prihvatljivi su svi projekti, no preporuka je da proračun bude između 100.000,00 – 350.000,00 eura. Za više informacije slijedite poveznicu.

U svrhu informiranja potencijalnih korisnika potpore, 28. rujna CINEA organizira Virtualni info dan. Za više informacija i registraciju slijedite poveznicu.

AVELANT je jedna od vodećih tvrtki za strateško planiranje i upravljanje te pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU. U AVELANTU rade vodeći stručnjaci za fondove EU, javne nabave i strateško savjetovanje klijenata. Projektni portfelj tvrtke vrijedi više od pet milijardi eura i obuhvaća preko 500 uspješno provedenih projekata i savjetovanja. AVELANT je osnivač  i vlasnik Učilišta EU PROJEKTI, prvog hrvatskog i regionalnog učilišta o fondovima EU. Trebate li konzultantske usluge, slobodno nam se javite na info@avelant.hr ili 01/5534 878. 

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice