#Vijesti-eu

Objavljen interaktivni vodič CulturEU za financiranje projekata iz kulturnog i kreativnog sektora

2

Prosinac

Objavljeno

Europska komisija predstavila je novi interaktivni vodič o financiranju CulturEU koji olakšava pristup informacijama o mogućim financiranjima u sektoru kulture te u kreativnom sektoru. U interaktivnom vodiču dostupne su informacije o izvorima financiranja, procesu prijave i potrebnoj dokumentaciji za prijavu. Prikazane su i mogućnosti financiranja iz programa Kreativna Europa te iz mnogih drugih programa koji uključuju EU financiranje. Vodič je vrlo jednostavan za korištenje te sadrži niz korisnih primjera projekata kojima je odobreno financiranje u razdoblju od 2014. g. do 2020. g. Cilj vodiča je pomoći zainteresiranim korisnicima u identificiranju adekvatnih izvora financiranja za njihove projekte.

Unutar interaktivnog vodiča nalazi se upitnik s nekoliko pitanja na koja je potrebno odgovoriti kako bi se dobila vrsta financiranja koja najviše odgovara određenom sektoru kulture, tipu organizacije i željenom projektu.

Upitnik iz interaktivnog vodiča možete ispuniti na poveznici.

AVELANT je jedna od vodećih tvrtki za strateško planiranje i upravljanje te pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU. U AVELANTU rade vodeći stručnjaci za fondove EU, javne nabave i strateško savjetovanje klijenata. Projektni portfelj tvrtke vrijedi više od pet milijardi eura i obuhvaća preko 500 uspješno provedenih projekata i savjetovanja. Trebate li konzultantske usluge za javnu nabavu, slobodno nam se javite na info@avelant.hr ili 01/5534 878.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice