#Vijesti-eu

Obavijest o obustavi Poziva “Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.”

20

Ožujak

Objavljeno

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, temeljem informacije zaprimljene od Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva dana 13. ožujka 2020. godine, objavljuje obavijest o obustavi Poziva UP.02.3.1.03 “Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.” za SKUPINU 1 Prijavitelja i produženju obustave  za SKUPINU 2 Prijavitelja.

Zbog iznimno velikog broja zaprimljenih projektnih prijedloga koji iznosom premašuju 120% ukupno raspoloživog iznosa alokacije za obje Skupine Prijavitelja, što sukladno ESF Smjernicama te točki 5.6. Obustava, ranije zatvaranje i produženje roka za dostavu projektnih prijedloga Uputa za Prijavitelje predstavlja razlog za obustavu predmetnog Poziva, te činjenice kako do trenutka predmetne obavijesti za sve projektne prijedloge postupak dodjele još nije okončan, obustavlja se Poziv za obje Skupine Prijavitelja. Svi projektni prijedlozi predani unutar razdoblja u kojem je ovaj Poziv obustavljen neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje u slučaju ponovnog otvaranja Poziva.

Obustava Poziva za obje skupine Prijavitelja bit će na snazi od 16. ožujka 2020. godine od 11:00 sati do 15. travnja 2020. godine, uključujući cijeli taj dan.

Izvor: www.esf.hr

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice