#Vijesti-eu

OBAVIJEST O NATJEČAJU ZA MJERU ULAGANJA U VINARIJE I MARKETING VINA

15

Siječanj

Objavljeno

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju najavila je da će se krajem veljače 2020. objaviti Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2019.-2023. za mjeru Ulaganja u vinarije i marketing vina.

Prihvatljivi korisnici: poduzeća u sektoru vina (vinarije – fizičke ili pravne osobe upisane u Vinogradarski registar) koja se bave proizvodnjom ili prodajom proizvoda iz dijela II. Priloga VII. Uredbe 1308/2013, organizacije proizvođači vina, udruženja dvaju ili više proizvođača ili sektorske organizacije.

Intenzitet potpore: najviše 50% od ukupno prihvatljivih troškova.

Maksimalan iznos javne potpore po projektu iznosi 1.500.000 EUR za mikro, mala i srednja poduzeća.

Za velika poduzeća s manje od 750  zaposlenih ili prometom manjim od 200 milijuna EUR maksimalni iznos potpore je 750.000 EUR.

Za velika poduzeća koja imaju 750 ili više zaposlenih ili promet od 200 milijuna EUR i više, maksimalan iznos potpore iznosi 550.000 EUR.

Izvor: https://www.apprrr.hr/

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice