#Vijesti-eu

Najavljena online radionica o pripremi projektne dokumentacije za Drugi natječaj programa Business Development and Innovation Croatia

23

Prosinac

Objavljeno

Innovation Norway poziva sve gospodarske subjekte zainteresirane za prijavu projektnog prijedloga na Drugi poziv Programa  Business Development and Innovation Croatia da se prijave na radionicu „Kako kvalitetno pripremiti projektnu prijavu, koja će se održati u srijedu, 12. siječnja 2022. godine, od 10 do 12 sati.

U okviru programa Inovacije, istraživanje, obrazovanje i konkurentnost u Hrvatskoj otvoren je Drugi poziv za dostavu prijedloga kako bi se povećalo stvaranje vrijednosti i održivog razvoja u hrvatskom poslovnom sektoru. Kroz ovaj će se Program financirati projekti koje su hrvatska poduzeća predložila u jednom od dva područja fokusa: Inovacije zelene industrije i Plavi rast. Cilj je financirati razvoj i primjenu inovativnih zelenih ili plavih tehnologija/proizvoda, procesa i rješenja, a prihvatljive prijavitelje čine mala, srednja i velika poduzeća. Za više informacija o samom Pozivu slijedite poveznicu.

Na najavljenoj radionici će prijavitelji imati prilike dobiti praktične informacije vezane uz popunjavanje projektne prijave i pripremu popratne dokumentacije te savjete kako napraviti što kvalitetniju prijavu.

Prijaviti se može putem poveznice, najkasnije do utorka, 11. siječnja 2022. godine, u 11 sati.

Izvor: HGK

AVELANT je jedna od vodećih tvrtki za strateško planiranje i upravljanje te pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU. U AVELANTU rade vodeći stručnjaci za fondove EU, javne nabave i strateško savjetovanje klijenata. Projektni portfelj tvrtke vrijedi više od pet milijardi eura i obuhvaća preko 500 uspješno provedenih projekata i savjetovanja. Trebate li konzultantske usluge za javnu nabavu, slobodno nam se javite na info@avelant.hr ili 01/5534 878.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice