#Vijesti-eu

Najavljen panel „Jesmo li spremni za pametni turizam?“

8

Prosinac

Objavljeno

Hrvatska gospodarska komora (HGK) – Županijska komora Rijeka u petak, 10. prosinca, organizira panel „Jesmo li spremni za pametni turizam?“ u okviru projekta SMARTMED.

Predstavnici vodećeg partnera projekta – Ministarstva turizma i sporta započet će panel predstavljanjem EU projekta SMARTMED iza kojeg će slijediti rasprava panelista o temi „Jesmo li spremni za pametni turizam?“.

Panel će moderirati novinar Edi Prodan, a panelisti su:

  • Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice,
  • Teuta Duletić, Lürssen Design Centar Kvarner,
  • dr. sc. Sandra Janković, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija,
  • dr. sc. Nataša Slavić, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija,
  • Ivan Ilijašić, Orioly d.o.o. i Udruga “Pametni turizam”,
  • Gorjan Agačević, Marina Cloud d.o.o.

Panel će se održati fizički u HGK – Županijskoj komori Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23 (velika dvorana u prizemlju) te putem online platforme Zoom u 11:30 sati. Fizičko sudjelovanje na panelu moguće je isključivo uz EU digitalnu COVID-potvrdu.

Za više informacija slijedite poveznicu.

Izvor: HGK

AVELANT je jedna od vodećih tvrtki za strateško planiranje i upravljanje te pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU. U AVELANTU rade vodeći stručnjaci za fondove EU, javne nabave i strateško savjetovanje klijenata. Projektni portfelj tvrtke vrijedi više od pet milijardi eura i obuhvaća preko 500 uspješno provedenih projekata i savjetovanja. Trebate li konzultantske usluge za javnu nabavu, slobodno nam se javite na info@avelant.hr ili 01/5534 878.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice