#Vijesti-eu

Najavljen Nacionalni informativni dan programa EU Obzor Europa za područje Klaster 1 – Zdravlje

11

Studeni

Objavljeno

Najavljen je Nacionalni informativni dan programa Obzor Europa za područje Klaster 1 – Zdravlje u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU (AMPEU) koji će se održati 23. studenog 2021. u 9:00 sati putem Zoom platforme.

Na informativnom danu će biti predstavljen radni program za područje Klastera 1 – Zdravlje, predstojeće teme i natječaji u 2022. godini, partnerstva u području programa Obzor Europa, nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU, usluge koje pruža ured nacionalnih kontaktnih osoba za Obzor Europa u AMPEU-u te iskustva prijavitelja iz prethodnih natječaja iz prijašnjeg programa Obzor 2020.

Sudionicima je omogućeno da putem Q&A sesije u aplikaciji Slido koja će biti aktivna do 24. studenog postavljaju pitanja govornicima. Za postavljanje pitanja prilikom pristupanja aplikaciji potrebno je unijeti kod #134552.

Radni jezik informativnog dana je hrvatski uz iznimku prezentacija predstavnika Europske komisije koje će biti na engleskom jeziku. Stoga, je pitanja za predstavnike Europske komisije na Q&A sesiji potrebno postaviti na engleskom jeziku.

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete do 21. studenog 2021. putem poveznice. Poveznica za Zoom platformu će sudionicima biti naknadno dostavljena nakon zatvaranja registracije.

Za više informacija slijedite poveznicu.

 

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice