#Vijesti-eu

Najava Poziva za JLS-ove od strane WiFi4EU – besplatan i lako pristupačan internet za sve građane unije

19

Svibanj

Objavljeno

WiFi4EU je inicijativa Europske komisije kojom se osigurava visokokvalitetan besplatan pristup internetu za građane i posjetitelje preko pristupnih točaka za wi-fi na javnim prostorima, kao što su parkovi, trgovi, uprave, javne zgrade i sl.

Poziv će biti otvoren od 3. 6. (13 sati CEST) do 4. 6. 2020. (17 sati CEST).

Proračun poziva iznosi 14,2 milijuna EUR, a Europska komisija planira podijeliti 947 vaučera po 15.000 EUR (113.550,00 HRK). Vaučeri se dodjeljuju JLS-ovima kao pojedinačnim korisnicima. Svaki JLS tijekom cijelog trajanja inicijative može iskoristiti samo jedan vaučer. Prema tome, JLS-ovi kojima je u okviru jednog poziva na podnošenje prijava dodijeljen vaučer ne mogu se prijaviti na naknadne pozive, a JLS-ovi koji su se prijavili, ali nisu dobili vaučer, mogu ponovno pokušati u slučaju naknadnog poziva.

Prihvatljivi prijavitelji su JLS-ovi s područja Europske unije. Popis prihvatljivih prijavitelja u Republici Hrvatskoj nalazi se OVDJE.

Kako bi se mogli prijaviti na ovaj poziv, JLS-ovi se prvo moraju registrirati na  WIFi4EU Portalu.

Izvor: Europska komisija

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice