#Vijesti-eu

NAJAVA POZIVA IZ PROGRAMA TRANSNACIONALNE SURADNJE

10

Siječanj

Objavljeno

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa transnacionalne suradnje Interreg – Dunav najavilo je otvaranje trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga te informativne aktivnosti namijenjene upoznavanju potencijalnih korisnika s Programom.

Otvaranje ovog dvofaznog poziva očekuje se u siječnju 2019. godine, kada će se otvoriti proces zaprimanja iskaza interesa prijavitelja. Druga faza očekuje se tek u drugoj polovini 2019. godine. Alokacija poziva iznosit će oko 60 milijuna eura sa stopama sufinanciranja od 85%. Maksimalno trajanje projekata jest 30 mjeseci.

U sklopu ovoga poziva bit će otvorena tri tematska područja koja uključuju inovacije, zaštitu okoliša i kulturne baštine, promet i energiju, a postoji mogućnost da će se otvoriti i četvrto tematsko područje koje uključuje dobro upravljanje.

Sve novosti i detalje o informativnim događanjima možete pronaći na službenoj stranici programa.

Izvor: Interreg-Danube

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice