#Vijesti-eu

Uskoro otvaranje Poziva Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju

10

Veljača

Objavljeno

Uskoro se očekuje otvaranje Poziva na dostavu projektnih prijedloga Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju koje će se financirati iz instrumenta REACT-EU.

Nakon javnog savjetovanja koje je završilo, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavit će Poziv u okviru kojeg će poduzetnicima biti dostupno oko 150 milijuna eura. Za razliku od prošlog natječaja iz 2018.g. kada je ukupna vrijednost natječaja iznosila oko 500 milijuna kuna, novi poziv nudi puno veće prilike te će sigurno izazvati veliki interes.

Svrha Poziva je Jačanje konkurentnosti MSP-ova na domaćem i stranim tržištima ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju. Prihvatljivi prijavitelji biti će mali i srednji poduzetnici iz sektora C “Prerađivačke industrije”, a maksimalna iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti po projektu je 7.500.000,00 HRK.


Ukoliko ste zainteresirani za prijavu na ovaj Poziv i željeli biste na vrijeme započeti s prijavom, pozivamo Vas da ispunite projektni OBRAZAC ili nam se javite na e-mail adresu poduzetnici@avelant.hr

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice