#Vijesti-eu

NACIONALNI INFORMATIVNI DANI PROGRAMA OBZOR EUROPA

8

Listopad

Objavljeno

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus informativnih dana programa Obzor Europa u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU. Tema informativnih dana bit će mogućnosti u pojedinom području te budući natječaji programa Obzor Europa. Prijaviti se mogu sve zainteresirane osobe s područja Republike Hrvatske. Informativni dani započet će 12. listopada 2021. i trajati sve do siječnja 2022.

U sklopu informativnih dana bit će predstavljeni radni programi za razdoblje 2021. – 2022. Također će biti pružene informacije o uslugama koje pružaju nacionalne osobe za kontakt kao i iskustva prijavitelja i evaluatora iz prijašnjih natječaja.

Osobe koje žele sudjelovati mogu se uključiti i u Bazu Obzor Europa kako bi imale pristup svim važnim informacijama vezanim za događaj. Sve novosti vezane za događaj bit će objavljivane na službenoj stranici Obzora Europa pod rubrikom Novosti.

Za više informacija posjetite poveznicu.

AVELANT je jedna od vodećih tvrtki za strateško planiranje i upravljanje te pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU. U AVELANTU rade vodeći stručnjaci za fondove EU, javne nabave i strateško savjetovanje klijenata. Projektni portfelj tvrtke vrijedi više od pet milijardi eura i obuhvaća preko 500 uspješno provedenih projekata i savjetovanja. AVELANT je osnivač  i vlasnik Učilišta EU PROJEKTI, prvog hrvatskog i regionalnog učilišta o fondovima EU. Trebate li konzultantske usluge, slobodno nam se javite na info@avelant.hr ili 01/5534 878.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice